"Ο ήλιος γυρίζει γύρω από τη Γη", απάντησε η Ίνα Ζίρκοβα και έγινε πρώτο θέμα στη Ρωσία. Η απάντηση αυτή, την οδήγησε μάλιστα στο να παραδώσει το στέμμα της.

Μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, η 23χρονη μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του ποδοσφαιριστή, Γιούρι Ζιρκόφ, έχασε τα λόγια της.

Η συνέντευξη της έκανε τον γύρο του κόσμου και το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο συγκέντρωσε πάνω από πέντε εκατομμύρια views μέσα σε λίγα 24ωρα.

"Ίσως ο ήλιος να γυρίζει γύρω από τη Γη… ή ίσως το αντίθετο. Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω", είπε χαρακτηριστικά η Ίνα.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, τη ρώτησε: "Κέρδισες τον τίτλο ομορφιάς λόγω της ευρυμάθειας σου;". Και έλαβε την εξής αποστομωτική απάντηση:



"Ναι, μάλλον γιατί προσπάθησα να δείχνω όμορφη κάθε ημέρα". Οι Ρώσοι έσπευσαν να την κατακεραυνώσουν και να την αποκαλέσουν "Μις ηλίθια", ενώ τα σχόλια που συνόδευσαν το βίντεο της συνέντευξης, ήταν παραπάνω από περιφρονητικά.

Όπως δήλωσε στο "Komsomolskaya Pravda", η 23χρονη βασίλισσα της ομορφιάς, αποφάσισε να παραδώσει το στέμμα της, καθώς υπέφερε μετά τον εξευτελισμό που έπρεπε να αντιμετωπίσει.

Από την πλευρά του ο σύζυγός της, έσπευσε να σχολιάσει:

"Δεν υπάρχει τίποτα όμορφο σε αυτή την υπόθεση. Στην αρχή το πήρα χιουμοριστικά. Πίστευα ότι ήταν ένα αστείο που θα ξεχνιόταν.

Όμως, όταν είδα τα δύο εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube και διάβασα ένα εκατομμύριο υβριστικά σχόλια, συνειδητοποίησα πόσο μας αρέσει να κατασκευάζουμε ιστορίες από το τίποτα. Η Ίνα ήταν πολύ στενοχωρημένη και έπρεπε να την παρηγορήσω".

Πηγή Πηγή: newscity1.net